Praktijkinformatie

1 april 2021 zijn de huisartsenpraktijken “De Meijberg” en ‘De Karolingen’ gefuseerd tot 1 huisartsenpraktijk. Dit is gedaan om ook in de toekomst goede huisartsenzorg te kunnen bieden aan alle inwoners van Oost-Souburg en Ritthem. Wij zijn elke werkdag beschikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. Ons team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners en verpleegkundig specialisten staan klaar om u zo goed mogelijk te behandelen en begeleiden. Zij zijn voor zorgvragen telefonisch bereikbaar op de bovenstaande tijden.

Via ons portaal kunt u uw dossier inzien, online afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen en e-consult versturen (beveiligd bericht naar uw zorgverlener). Het enige wat u hiervoor nodig heeft is uw DigiD.

De beste zorg voor iedereen bereikbaar. Dat is de visie van Huisartsenpraktijk Souburg. Digitaal of fysiek. Iedereen moet goed geholpen kunnen worden. Via ons portaal openen wij nieuwe deuren naar de praktijk, maar ook via de telefoon en aan de balie kunt u ons nog vinden.  Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen kan uw zorgverlener een visite afleggen als dat nodig is.

Om er voor te zorgen dat u het best geholpen wordt blijven wij ons continue ontwikkelen. Alle medewerkers worden jaarlijks geschoold en extra opgeleid. Zo bent u verzekerd van de beste zorg op de juiste plaats.